algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

Sonia Vivas rebutja declarar en la querella per fals testimoni per a evitar «donar joc» als denunciants

Europa Press

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, s'ha acollit al dret a no declarar aquest divendres dins d'una querella contra ella per fals testimoni, una decisió que ha pres per a evitar «donar joc» a els denunciants, segons ha explicat el seu misser, Josep de Luis, a les portes de l'edifici judicial.

La querella va ser presentada per una entitat en representació de dos agents de la Policia Local, que varen ser condemnats per assetjament homòfob contra ella quan treballava com a policia. Precisament, aquesta setmana l'Audiència Provincial iniciava l'execució de la condemna, donant un termini de cinc dies a un dels agents per a ingressar a la presó.

En aquest sentit, De Luis ha indicat que des que Vivas va entrar en política «ha rebut diverses denúncies, totes procedents del mateixa ecosistema», i que les que s'han admès a tràmit han acabat arxivant-se sense que la regidora declarés.

L'advocat ha afegit que «fa la sensació que totes aquestes denúncies contra Vivas no estan fetes pensant en els jutjats sinó en la premsa, que rep puntual informació per part del querellant». «No entrarem en aquest joc», ha conclòs l'advocat, afegint que la regidora està «centrada en la seva feina» a l'Ajuntament.

La denúncia procedeix de l'entorn de dos policies locals que han estat condemnats -en una sentència confirmada pel Tribunal Suprem- per assetjament homòfob contra l'ara regidora. La querella sosté que Vivas va al·legar haver estat víctima de lesions psíquiques i físiques aportant uns parts en 2011, i que després hauria reutilitzat aquests informes per acusar els dos agents en una altra denúncia posterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.