algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Podem celebra els valors de la II República en el seu 90è aniversari

Podem ha agraït a la II República, que aquest pròxim dimecres 14 d'abril commemora el seu 90 aniversari, la seva lluita per un món més just i igualitari i a les persones que el van pagar amb la seva vida i ha advocat per la defensa de la veritat, la justícia i la reparació i les garanties de no repetició.

Segons ha defensat l'àrea de Memòria Democràtica de la formació a través d'un comunicat, la Memòria Democràtica és una eina fonamental per a conèixer el passat, per a entendre el present i amb projecció de futur cap a un horitzó republicà, feminista, ecologista i de justícia social.

El partit ha explicat en el seu manifest que la proclamació de la II República va representar el primer intent seriós de democratització i modernització de l'Estat espanyol, amb la implementació de la separació de poders de l'Estat, la creació del Ministeri de Sanitat i Assistència Social, els drets laborals i sindicals, el sufragi universal, el vot de les dones, el matrimoni civil, el dret al divorci i la creació de 10.000 escoles públiques.

L'àrea de Memòria Democràtica de la formació ha reivindicat el republicanisme i ha advocat per la defensa de la veritat, la justícia i la reparació i les garanties de no repetició.

Manifestem el nostre fidel compromís amb les víctimes del franquisme, com a actors principals i centrals del camí cap a la recuperació de la memòria republicana, ha assegurat la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.