algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

Grimaldi compra els vaixells de Trasmediterranea, equips i rutes amb les Balears

El Grup Grimaldi i Naviliera Armes Trasmediterranea informen la signatura d'un Memoràndum d'Entesa (MoU) per a la venda de determinats actius i drets de propietat del grup navilier espanyol, com a primer pas per a una col·laboració entre tots dos grups.

L'acord preveu la compra per part del Grup Grimaldi de cinc vaixells així com dues terminals en els ports de València i Barcelona, ​​així com oficines i magatzems situats a les Balears, informa el digital italià Shippingitaly.it.

En concret, els vaixells implicats en l'acord són els ferries 'Ciutat de Palma', 'Ciutat de Granada'. 'Ciutat de Maó', 'Volcà del Teide' i 'Volcà de Tijarafe'.

L'acord entre les parts preveu també l'adquisició per part del Grup Grimaldi dels drets d'explotació entre la Península i Balears per al transport de mercaderies i passatgers en les rutes marítimes Barcelona-Maó, Barcelona-Palma, Barcelona-Eivissa, València-Maó, València-Palma i València-Eivissa.

Finalment, l'acord estableix la venda de dues terminals portuàries per a l'operativa de càrrega rodada i passatgers, actualment explotades en concessió per Naviliera Armes Trasmediterranea a Barcelona i València, així com diversos magatzems i oficines a València, Palma. Maó i Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Podrien comprar també. el noatre arxipièlag, fa mes de 3 anys

La naviliera Grimaldi és propietat de la família primcipal de Mónaco.
I com que aquests se dediquen als seus negocis i obtenen beneficis, els seus ciutadans no paguen impostos.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente