cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Les Balears registren 82 nous contagis per Covid-19 i cap mort

El servei d'Epidemiologia del Govern ha notificat aquest dimarts 82 casos de Covid-19 i un mort, amb el que el balanç acumulat de la pandèmia en la Comunitat se situa en 58.197 casos i 781 morts.

En les últimes 24 hores s'han practicat a les Balears 2.451 proves, de les quals 38 han resultat positives, sis menys que aquest dilluns. Això suposa una taxa de positivitat del 1,55%.

La major part de les proves positives correspon a Mallorca (33), mentre que quatre són d'Eivissa i una de Formentera. Des de l'inici de la pandèmia, Balears ha practicat més de 1,2 milions de proves.

Així mateix, en les últimes hores s'han produït 16 altes, de les quals dues són hospitalàries. Als hospitals augmenta la xifra d'ingressos en planta, amb un cas més, fins a 43; i en UCI, amb un cas més, fins a 22.

Per Illes, Mallorca té 31 pacients en planta i 15 en UCI; Eivissa 12 en planta i sis en UCI; i a Menorca, on aquest dimarts constava un pacient en planta, ara figura un pacient en UCI. L'illa portava un període sense casos hospitalitzats.

Actualment hi ha 61 professionals sanitaris en vigilància en relació al Covid-19, dels quals deu són positius actius.

Finalment, les residències d'ancians es mantenen sense nous contagis entre usuaris, i la xifra de professionals amb Covid actiu baixa a tres. Fins avui han mort a Balears amb Covid confirmat 259 usuaris de residències geriàtriques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.