lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El Govern vol mantenir el toc de queda a les Balears quan acabi l'estat d'alarma

El portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha explicat que el Govern ha demanat al Govern espanyol poder mantenir el toc de queda a les Balears quan acabi l'estat d'alarma el 9 de maig. Ara mateix, el confinament nocturn va des de les 22 a les 6 hores.

«Ja hem tengut un període sense estat d'alarma i totes les restriccions han estat avalades pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears. Estam analitzant la situació posterior al 9 de maig per a veure quines restriccions podem imposar. Hi ha un aspecte que s'està estudiant i que s'ha demanat al Govern d'Espanya que és el toc de queda. És una eina important i el Govern vol tenir el màxim nombre d'eines per a fer front a la Covid-19», ha explicat Negueruela qui confia en arribar a un acord sobre aquest tema.

Negueruela ha remarcat que una vegada tenguem les dades de Setmana Santa veurem en quina situació ens trobam. «Hem de ser prudents per a no tornar a tancar negocis i posar més restriccions», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ben fet, fa mes de 3 anys

Ben fet. I que la comunitat autònoma continui tancada almenya un mes més.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente