nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Instal·len senyals informatius a Es Trenc per a garantir l'ordenació i conservació de l'espai

L'impost de turisme sostenible ha finançat la instal·lació de 26 senyals informatius al parc natural d'Es Trenc-Salobrar de Campos, per a ordenar l'ús públic i garantir la conservació de l'espai.

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Territori, el projecte ha estat dotat amb 18.534 euros. La Conselleria ha destacat que els nous senyals faciliten l'ordenació d'accés dels visitants.

Segons ha indicat, l'increment i la diversificació d'activitats en els últims anys feien aconsellable aquesta actuació, en veure's amenaçat l'estat de conservació per la pressió exercida sobre els hàbitats, així com per l'especial fragilitat dels hàbitats dunars, de zones humides i la pertorbació i deterioració dels paràmetres ambientals.

En total s'han col·locat 22 cartells en diferents punts del domini públic marítim terrestre, i altres quatre senyals d'identificació d'equipaments i de cartografia de l'espai en l'aparcament públic de sa Barralina.

D'aquests senyals, 14 informen sobre la normativa, identifiquen llocs, equipaments i orienten i distribueixen al visitant en l'espai natural protegit en català, castellà i anglès. Les altres vuit són interpretatives i estan orientades a la comunicació dels valors patrimonials més destacats de l'espai natural protegit.

«Donar a conèixer els valors d'aquest espai natural protegit fa que els visitants prenguin consciència i ajudin a garantir la conservació dels ecosistemes com el sistema platja-duna, alhora que facilitem la comunicació de les mesures de gestió que es duen a terme per a conservar aquest lloc i els usos permesos que es poden fer», ha remarcat el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.