lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

El Consell de la Joventut demana la vacunació de les persones que fan feina en el lleure educatiu

El Consell de la Joventut de les Illes Balears remet una carta a la directora general de Salut Pública en què demana la vacunació de les persones que fan feina, de manera voluntària o remunerada, en l'àmbit del lleure educatiu. Vuit entitats membres del Consell han fet la petició conjuntament.

El Consell de la Joventut destaca que el lleure educatiu «ha hagut de fer un gran esforç durant tota la pandèmia, especialment el lleure voluntari». I que, per altra banda, en tot moment les entitats «han estat compromeses amb el benestar dels i les participants, tenint en compte totes les mesures sanitaries necessàries per tal de poder dur a terme el màxim d’activitats possibles segures i de qualitat».

A més, remarquen que «s’està vacunant a l’educació formal i que l’educació no formal també ha de ser tenguda en compte com a part fonamental del desenvolupament personal i social d’infants i joves».

La carta

«A l’atenció de la Directora General de Salut Pública, Maria Antònia Font, Benvolguda Directora,

Des del Consell de la Joventut de les Illes Balears volem, una vegada més, posar en valor el Lleure educatiu, les persones que s’hi dediquen i les persones que hi participen.
Com és ben sabut el Lleure Educatiu és una part fonamental i positiva en el desenvolupament de nins, nines, adolescents i joves. Al llarg de la nostra existència, i especialment durant aquesta situació de crisi sòcio-sanitària, s’ha demostrat la necessitat d’aquestes activitats.

Cal destacar, també, que el Lleure Educatiu ha hagut de fer un gran esforç durant tota la pandèmia, especialment el lleure voluntari. Per altra banda en tot moment les entitats han estat compromeses amb el benestar dels i les participants, tenint en compte totes les mesures sanitaries necessàries per tal de poder dur a terme el màxim d’activitats possibles segures i de qualitat.

És necessari destacar també, que la majoria de persones que s’encarreguen del lleure son joves i que hem demostrat una vegada més ser responsables amb la situació a més d’agafar càrrecs de responsabilitat i, al igual que professorat, alumnat de pràctiques en centres escolars, monitors i monitores de centres escolars, etc. Els i les monitores de lleure educatiu també queden exposades al virus i, són un grup de persones que necessita protecció. Per a que el lleure educatiu pugui seguir endavant de manera més segura.

Per aquest motiu, des del Consell de la Joventut de les Illes Balears, sol·licitem que es vaccini a les persones de lleure educatiu, voluntari i remunerat, degut a la seva tasca essencial i exposició».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.