algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

ARCA demana una protecció elevada per al Parc de la Mar

L'Associació per a revitalització de centres antics (ARCA) ha demanat una protecció elevada del Parc de la Mar en la proposta de fitxa de catàleg perquè sigui inclòs en el catàleg municipal d'elements protegits.

Segons ha informat ARCA aquest dimarts en nota de premsa, el projecte de Parc de la Mar, dissenyat per grup Sòcol i guanyador del concurs convocat l'any 1977 per l'Ajuntament de Palma, és un element paisatgístic i arquitectònic únic que ha de ser reconegut per la seva gran qualitat conceptual en tots els detalls. El Parc de la Mar va ser inaugurat en 1984.

ARCA ha comptat amb l'ajuda d'un dels autors del projecte, l'arquitecte Pere Nicolau per a poder presentar una proposta completa de fitxa de catàleg per a ser inclosa en el catàleg municipal d'elements protegits.

Ara, l'Ajuntament de Palma ha obert un procés d'estudi sobre la base del document presentat per l'entitat conservacionista i una vegada sigui aprovat, servirà de base per a qualsevol intervenció que es necessiti fer en el Parc de la Mar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per z, fa mes de 3 anys


Qui ha d'acabar la Seu ??



Falten Pinacles.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente