nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

L'actor Micky Molina, arrestat per la Guàrdia Civil a l'Aeroport d'Eivissa, acusat de «resistència i desobediència a l'autoritat»

L'actor Micky Molina ha estat detengut aquest dimecres a l'Aeroport d'Eivissa acusat de «resistència i desobediència a l'autoritat», segons han confirmat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil.

Després d'arribar a l'Illa sobre les 22.00 hores d'aquest dimecres, l'actor i els membres del cos armat varen protagonitzar una disputa i l'actor ha acabat arrestat.

L'estiu de 2019, l'actor va ser investigat a Eivissa per un delicte contra la seguretat viària, per un atropellament a una nina en un aparcament d'un restaurant de Santa Eulària. Després de sotmetre's al test d'alcoholèmia, l'actor va donar positiu en les dues proves.

La família de la nina va defensar a l'actor amb un comunicat en el qual va explicar que Molina «no va poder evitar que el vehicle es desplaçàs lleugerament cap endavant tocant lleument a la nina, la qual, en veure que el cotxe anava cap a ella, es va tirar a terra i, com a conseqüència, es va fer algunes rapinyades als genolls».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.