algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La catedràtica Carmen Orte anuncia la seva candidatura a rectora de la UIB

182265

La catedràtica de la UIB Carmen Orte Socias ha anunciat la seva intenció de presentar la seva candidatura a les eleccions a rector de la Universitat dels Illes Balears (UIB), que està previst que es convoquin pròximament.

En una nota de premsa, Orte, que és llicenciada o Psicologia i doctora en Ciències de l'Educació, ha explicat que després d'uns mesos de reflexió al costat de diversos membres de la comunitat universitària ha decidit organitzar una candidatura i participar activament en el procés electoral.

Entre els motius per a concórrer a l'elecció ha ressaltat la «convicció» que les bases que sustenten la seva candidatura són «les idees i punts de vista de tots i cadascun dels membres i representants de la comunitat universitària, com també de les empreses, institucions i ciutadans que conformen l'entorn en què opera la UIB».

La catedràtica ha posat en marxa un lloc web per a recollir idees i suggeriments amb l'objectiu de preparar el programa electoral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa mes de 3 anys

@Pepeto.

Es lo único que verdaderamente os importa.

Valoració:1menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

Jo esper que parli en català sempre en públic.

Valoració:6menosmas
Per Al contrari. No aniriem ni amb rodes, fa mes de 3 anys

Menysprear oficis i carreres fa molt bufa i incult.
No sé quins motius té aquesta persona, per pensar que una persona amb una llicenciatura i un doctorat en Pedagogia no pot regir una universitat. Si tal vegada pensa que farien millor feina tots aquests docents que pul.lulen per les escoles no públiques sense tenir el títol exigit, o fins i tot aquests altres fantasmes que van pel món presumint de carreres que no tenen, que Déu ens agafàs confessats a tots si l'escoltàssin.
I jo tampoc veig quina relació hi ha entre la burocràcia, per altre costat necessària perque les institucios fucionin i la carrera de Pedagogia, perque els protocols es fitxen segons altres criteris que no tenen res a veure amb la titulació del rector de la universitat.
Tot el que ha dit el que signa com "Ara anam!" és tan absurd, com propi de gent mossona i desinformada. Just li ha faltat dir que una dona no pot ser rectora.

Valoració:-1menosmas
Per indignat, fa mes de 3 anys

@Ara anam!
No entenc els teus arguments ni en què et bases per les teves afirmacions com la d'incompatibilitat entre ciència i pedagogia.
Tampoc veig el lligam que dius entre un pedagog i la burocràcia.

Valoració:0menosmas
Per Ara anam!, fa mes de 3 anys

Un pedagog al front d'una Universitat no pot anar bé mai. Just duria més burocràcia, papers i més papers.
Ciència i pedagogia i, sobretot el 'pedagogisme' que impera a la UIB, són incompatibles...
Esper que no guanyi pel bé de la institució.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente