cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

La UIB amplia fins a 40 el nombre de places per al Màster de Professorat

El Consell de Govern de la UIB ha aprovat aquest divendres el 'numerus clausus' dels estudis de grau i màster per a l'any acadèmic 2021-22, on la novetat més destacada és l'ampliació amb 40 el nombre de places del Màster de Formació del Professorat.

D'aquesta manera, les places passen de 270 a 310, 25 de les quals s'oferiran a Menorca i 25 més a Eivissa i Formentera. D'aquesta manera, els estudis s'amplien en 36 places a Mallorca, dues a Menorca i dues a Eivissa i Formentera, segons han especificat en una nota de premsa.

Aquest és un dels màster de la UIB que té més demanda, ja que, juntament amb la titulació de grau pertinent, habilita a l'estudiant per a optar a la docència d'educació secundària i formació professional en centres públics, concertats i privats.

L'oferta de places està condicionada, entre altres motius, per la necessitat que tenen els alumnes del Màster de Formació de Professorat de fer pràctiques en els centres educatius de les Illes, tutoritzats pel professorat d'ensenyament secundari.

La resta d'estudis de màster gairebé no presentaran modificacions quant al nombre de places que ofereixen, excepte els següents: Màster de Comptabilitat i Auditoria, que passa de 30 a 40 places; el de Salut Laboral, que redueix el nombre de places 'en línia' i manté les presencials; el Màster Universitari en Gestió de Recursos Humans, que redueix lleugerament les places; el d'Intervenció Psicològica i Pedagògica, que passa de 25 a 20, i el de Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada, que passa de 35 a 30 places.

Quant als estudis de grau, el més destacat és que la UIB deixa d'oferir el primer curs dels estudis de Turisme i Protocol i Organització d'Esdeveniments de l'Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno. Finalment, els estudis de Física passen de 50 a 55 places, i els de Turisme redueixen l'oferta de 150 a 140 places per al pròxim curs. El nombre de places de la resta d'estudis no s'alterarà de cara a l'any acadèmic 2021-22.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.