bruma
  • Màx: 15°
  • Mín:

Les Balears notifiquen 44 casos de Covid-19 i quatre morts

El Servei d'Epidemiologia ha notificat al Ministeri de Sanitat 44 nous casos de Covid-19 respecte a aquest dimarts i quatre morts, segons la informació publicada per la Conselleria de Salut.

Amb això, la xifra de casos acumulats a les Balears des de l'inici de la pandèmia se situa en 57.116 contagis, i la de morts ascendeix a 778 persones.

Així mateix, en les darreres 24 hores s'han produït 55 altes, vuit d'elles hospitalàries. La xifra de pacients ingressats a planta en hospitals de les Illes baixa en sis persones, fins a situar-se en 57, i els casos en UCI són 23, dos menys que el dia anterior.

En la darrera jornada s'han practicat a les Balears 3.333 proves diagnòstiques, de les quals 52 han resultat positives (18 més que el dia anterior). Gairebé totes les proves positives corresponen a Mallorca (51) i una a Eivissa.

Això eleva la taxa de positivitat a l'1,56%, davant l'1,27% d'aquest dimarts. Des de l'inici de la pandèmia, les Balears han realitzat ja més d'1,13 milions de proves de Covid-19.

Pel que fa a la situació als hospitals, Mallorca té 35 pacients Covid-19 en planta i 17 en UCI, i Eivissa 22 pacients en planta i sis en UCI. Per la seva banda, Menorca continua sense casos de Covid-19 hospitalitzats.

Actualment hi ha 72 professionals sanitaris en vigilància, dels quals 16 són positius actius.

Mentrestant, les residències es mantenen sense nous casos entre usuaris, tot i que hi ha sis professionals contagiats. Fins a la data han mort a les Balears 259 usuaris de residències amb Covid-19 confirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.