algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

El sector de la restauració critica el tancaments d'interiors: «És dràstic i injustificat»

Restauració CAEB i Pimem Restauració han considerat aquest dimarts que el tancament dels interiors de bars i restaurants com a mesura de prevenció davant els contagis per coronavirus és «dràstic i injustificat».

«Una vegada més es torna a aplicar tota la força contra el sector més afectat d'aquest pandèmia, el de la restauració, ja que les autoritats no són capaces de poder controlar ni els carrers, ni les platges, ni els botellons i molt menys les festes privades en interiors», han manifestat totes dues entitats.

En aquesta mateixa línia, ha indicat que l'Executiu «pren la decisió més fàcil per a ells», afectant així «sempre a aquests». També han lamentat que moltes persones, que havien fet un esforç «enorme per a adaptar-se a la situació actual, viuen de la restauració».

Concretament, han assenyalat que molts d'aquests negocis ja havien fet la compra dels productes que s'anaven a consumir després de l'obertura dels interiors de bars i restaurants. «Tot això torna a ser una despesa, deixant a molts establiments sense possibilitat de donar-li sortida», han afegit.

També han reclamat que els 17 municipis que no tenen cap cas actiu de coronavirus «no hagin de pagar els plats romputs», ja que diuen entendre que «per culpa d'algunes zones de Palma que són més difícils de controlar», no tenen perquè tancar els seus interiors si no tenen contagis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eh, que no?, fa mes de 3 anys

Abans no hi havia turisme i navegàvem.
El turisme és bo però controlat.
Aquí l´hauríem d´haver gestionat d´una altra manera.
I sobre tot, es fa molt necessari un canvi en
l´economia.
Confinament a la Península i portes obertes als turistes a Canàries i les Illes.
Com si fóssim l´Illa del diable on confinaven els condemnats i els tenien controlats per a ells viure segurs i feliços al continent.
Els espanyolos necessiten els € que rampinyen a les Illes. Per això ens insten a fer feina amb l´agravant que puguem contagiar-nos.
Que els hotelers i restauradors venguin els Hotels que construiren a l´Estranger en èpoques de vaques grassses.
Qualcú ens va fer, mínimament, partícips dels seus desorbitats guanys?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente