nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

El Govern vol tornar a tancar l'interior de bars i restaurants de Mallorca

El Govern vol tornar a tancar l'interior de bars i restaurants de Mallorca després de l'augment de contagis de Covid-19, segons ha avançat el diari Ultima Hora.

La reunió per a abordar aquesta decisió es farà dimarts encara que les noves mesures s'havien de revisar després de Setmana Santa ja que el Govern ja va avisar que es tornarien a imposar restriccions immediatament si hi hagués un repunt de casos.

El tancament de l'interior s'aprovarà divendres en el Consell de Govern i entrarà en vigor el proper cap de setmana, com ha explicat l'Ultima Hora.

El Govern ha remarcat que cal «extremar la prudència» després de detectar que Mallorca i Menorca han experimentat en la darrera setmana «una reversió de la tendència».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El primer és la salut, fa mes de 3 anys

Si els amos i encarregats dels bars no saben cridar l'atenció als clients, quan aquests no cumpleixen amb les normes anti-Covid, deixant que estiguin tot el temps sense la seva mascareta posada, parlin amb crits, fumin i no guarden les distàncies, alhora que les autoritats sanitàries veuen que el nombre de contagiats s'ha tornat a disparar des de que aquest sector torna estar actiu, és normal que faci tancat, abans de que aquesta gent que no l'importa contagiar, si no és que ho cerquen per diversos motius com el d'immunitzar se sense la vacuna, acabi amb les tres quartes parts de la nostra població.
Ho sento, però primer és la salut de tots els ciutadans. Haver cumplit amb les normes, o haver se dedicat a un ofici menys rentable i més laboriós, que requereixi una preparació com per exemple sanitari o electricista, i ara tindrien feina.

Valoració:4menosmas
Per FART!, fa mes de 3 anys

Els polítics han de prendre decisions que beneficiïn tots els ciutadans no només restauradors i hotelers. Així estam. Hi haurà una altra onada!
Tan de bo el Covid només se´n dugui aquests que el propicïen.

Valoració:3menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Pregunta que faig an es polítics: se pot esser més incompetent? Fan obrir es bars, fan tancar es bars, els fan obrir de bell nou, els fan tancar una altra vegada... Així duim un any, però no fan res efectiu per erradicar sa propagació des virus. Se pensen que s'esvairà tot sol?

Valoració:10menosmas
Per usuaria, fa mes de 3 anys

Em sap greu pels que ho facin bé, però la majoria passa de tot, ahir varem anar a fer un cafè a l'interior d'un bar perquè feia fred, l'amo li queia tota l'estona la mascareta, deixant el nas de fora, no hi havia prou ventilació, hi havia gent de diferents bombolles assegudes juntes sense mascareta, taules amb més de quatre persones...
No saben cumplir les normes, ni fer-les cumplir idò tancats.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente