muy nuboso
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
17°

Un únic positiu, a Mallorca, entre el professorat de les Balears per segona setmana consecutiva

Les dades recollides fins divendres 19 de març als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) continuen baixes.

Per segona setmana consecutiva, només hi ha hagut un docent positiu a Mallorca i, per tercera setmana consecutiva, no hi ha hagut cap cas de positius en els estudis de contacte que s’han realitzat als centres.

Del total d’alumnat de les Balears, entorn a 190.000, hi ha 53 estudiants amb PCR positiva davant els 49 de la setmana anterior, cosa que suposa el 0,02 % de l’alumnat, la majoria a Mallorca (52) i la resta a Eivissa (1).

Hi ha 10 grups en quarantena (que inclouen els 7 declarats aquesta setmana) a 9 centres educatius, tots de Mallorca. Això suposa el 0,12 % dels 8.000 grups de les Balears.

Amb aquestes dades es pot afirmar que la setmana passada les escoles de les Balears han experimentat una baixa presència de la pandèmia, en línia amb el que passa a la restat d’àmbits de les Illes Balears.

Quant a la vacunació, es va iniciar amb els docents d’infantil i de centres d’educació especial. A dia 19 de març, 4.634 docents d’infantil i educació especial han estat vacunats, el 67,62 % del total de docents d’aquestes etapes, mentre que en el cas de primària i secundària s’han vacunat un total de 8.540 docents, xifra que suposa el 47,38 % de docents d’aquestes etapes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.