cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Ministre principal de la Baixa Saxònia: «La decisió del Govern federal de permetre viatjar a Mallorca ha estat un greu error»

181963

El ministre principal de l'estat alemany de Baixa Saxònia, Stephan Weil, ha advocat aquest diumenge per suspendre l'autorització per a viatjar a les Balears.

«La decisió del Govern federal de permetre viatjar a Mallorca ha estat un greu error», ha afirmat Weil en declaracions al grup de mitjans alemany RND. «El millor seria que el Govern federal fes marxa enrere», ha afegit el dirigent del Partit Socialdemòcrata (SPD).

«Si (Merkel) no està disposada a fer-ho, serà necessari obrir un debat seriós sobre obligacions estrictes de proves i quarantena per la tornada. L'índex de contagis a Mallorca pot ser que no sigui crític, però quan gent de tota Europa s'ajunti a l'illa per Setmana Santa tendrem un focus immediat», ha argumentat.

Així mateix, Weil ha indicat que és «mal d'explicar» que no es puguin reservar unes vacances familiars en el bruguerar de Luneburg, però sí que es pugui viatjar amb avió fins a Mallorca. «Almenys hauríem de poder anar de vacances a apartaments aïllats a Alemanya», ha assenyalat.

El Govern alemany va aixecar la prohibició de viatjar a les Balears el passat 12 de març, la qual cosa ha provocat un increment dràstic en les reserves de vols cap a les illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

@Llull
Probablement perquè en aquests altres països no hi ha tants d'imbècils com en el nostro. De res serveix que uns aniguem alerta i respectem les normes si d'altres van fent de capdefaves escampant es virus per tot.

Valoració:2menosmas
Per mateu, fa mes de 3 anys

Es que desgraciadament Espanya és el país més diferent d'Europa fins i tot Portugal i Brasil són més europeus que Espanya fins i tot Balears ja que Espanya són els cambrers d'Europa ja que Espanya és l'únic país d'Europa que viu únicament del turisme, no reconeix a Kosovo, és un país pobre, dinam i sopam tard, Espanya vol més misèria ja Espanya és l'únic país d'Europa juntament amb Sèrbia que es posiciona d'Argentina amb la disputa de les illes Malvines ja que Espanya vol okupar Gibraltar, no sabem anglès, no hi ha I+D fins i tot Brasil inverteix més I+D i dinen i sopen més prest que a Espanya ja que a Brasil ja que no parlen castellà si Brasil parléssin castellà seria un país pobre amb molta delinqüència.

Valoració:0menosmas
Per Llull, fa mes de 3 anys

Jo em deman com és que hi ha països que sense fer confinaments generalitzats no tenen pràcticament afectació de Covid.

Valoració:2menosmas
Per A, fa mes de 3 anys

I aqui mos surtira car. No he entés en quin moment hem passat de “hem de salvar sa temporada no sa setmana santa” a obrir portes d’aquesta manera i sense un control estricte de pcr a s’arribada.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente