algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

La PAH es concentra a Palma per reivindicar «una llei social d'habitatge»

Més d'una vintena de persones s'han concentrat aquest dissabte a la plaça d'Espanya de Palma, convocats per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a Mallorca, en suport a la Iniciativa Estatal per un Habitatge Digne, per reivindicar «una llei social d'habitatge».

Segons ha informat la portaveu de la PAH a Mallorca, Àngela Pons, en declaracions als mitjans de comunicació, «la concentració d'aquest dissabte és per a reivindicar una llei social d'habitatge, perquè cap persona quedi sense casa; que es regularitzin els preus del lloguer i que es creï un parc d'habitatge públic, amb subministraments bàsics».

«El dret a l'habitatge ha de ser un dret fonamental, no sols constitucional, perquè el dret a l'habitatge en aquest país no és fonamental», ha afegit Pons, qui ha criticat que «hi ha 62.000 milions d'euros que les grans tenidors no pretenen retornar que pertanyen als ciutadans, els quals se'ls va retallar en educació, en dependència, etcètera».

Amb tot, ha reivindicat «una llei d'habitatge social digne» per un «futur» en el qual les persones no es trobin que «són desnonades i després no tenen on anar». «Reclamam una llei justa amb els ciutadans, que són al final els qui paguen el disbarat dels governs tant de dretes com d'esquerres que només pensen en les seves butxaques».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llull, fa mes de 3 anys

Quan llegeixes la constitución espanyola et fas un fart de riure en molts aspectes.
Un d'aquests és l'habitatge, on s'anomena com a dret, però pel qual no es fa res per a què ho esdevingui.
Calen moltes solucions per assegurar que tothom podrà accedir a un habitatge digne.

Valoració:0menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Clarísimo. Y el propietario que ponga su piso al mercado del alquiler y el inquilino pagará lo que le dé la realísima gana, si es que paga. Y si se la destrozan el IBAVI, que guarda el depósito del contrato, mirará para otro lado.
Supongo que se trata de eso.
Falta saber si todas las personas han hecho lo que debían para tener una vivienda. Lo dudo.
Solo recurrimos a la Constitución cuando nos conviene.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente