algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

Cinc morts i 59 contagiats més a les Balears

El Servei d'Epidemiologia ha notificat aquest divendres al Ministeri de Sanitat 59 nous casos de Covid-19 a les Balears respecte a aquest dijous, el que suposa un increment del ritme de notificació de contagis d'una trentena la passada setmana a gairebé el doble a dia d'avui.

Per la seva banda, s'han registrat 60 altes -tres hospitalàries i 57 en atenció primària- així com cinc defuncions més fins a un total de 757 decessos.

Segons les dades proporcionades per la Conselleria de Salut, fins a la data s'han detectat 56.882 casos a les Balears des de l'inici de la pandèmia.

En les darreres 24 hores s'han practicat a les Balears 2.701 proves diagnòstiques, de les que 47 han resultat positives (12 menys que el dia anterior). Totes les proves positives s'han registrat a Mallorca.

Aquestes dades situen la taxa de positivitat en un 1,74 per cent. Fins a la data s'han realitzat 1.125.826 milions de proves a les Balears.

Per la seva banda, les xifres d'hospitalitzats es mantenen estables. Aquest divendres s'ha notificat un nou ingrés en planta, fins a 57, mentre que el nombre de pacients en UCI baixa a 28, un menys que aquest dijous.

D'altra banda, actualment hi ha 83 professionals sanitaris en vigilància, dels quals 18 són positius actius.

Pel que fa a la situació a les residències de gent gran, en les darreres hores no s'ha comunicat cap positiu, mentre que el nombre de professionals actius baixa a vuit. Des de l'inici de la pandèmia han mort 259 usuaris de residències amb Covid-19 a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.