nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Una quarta víctima denuncia abusos sexuals per part d'un sacerdot d'Eivissa

181899

Una quarta persona ha denunciat també abusos sexuals per part d'un sacerdot d'Eivissa que ja havia estat acusat per tres persones més.

Segons relata aquesta persona al mitjà digital 'Es Nou Diari', els fets s'haurien produït l'any 2006 i el delicte no hauria prescrit com sí que ha succeït amb altres abusos denunciats. No obstant això, la víctima ha manifestat que, de moment, no sap si acudirà als jutjats.

Precisament aquesta mateixa setmana el Bisbat d'Eivissa ha substituït el sacerdot denunciat per abusos a la parròquia on fins ara oficiava missa. El rector Enrique Torres d'ara en endavant exercirà la funció de «moderador» a la parròquia de Santa Creu, tasca que fins ara exercia el sacerdot acusat.

Cal recordar que la Santa Seu va sol·licitar a l'Arquebisbat de València que investigués els presumptes abusos comesos per aquest capellà, desplaçant a Eivissa un sacerdot per a entrevistar-se amb el primer denunciant i demanar informació. Des del Bisbat d'Eivissa continuen guardant silenci i la passada setmana es varen limitar a dir que la Diòcesi actua per a aclarir els fets i que s'han de respectar els terminis de la investigació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.