nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

IB3 demanarà que els treballadors de l'ens siguin considerats essencials de cara a la vacunació

181893

El director general de l'ens públic de radiotelevisió pública de les Balears, Andreu Manresa, ha anunciat aquest dijous que demanaran a la Conselleria de Salut que els treballadors vinculats a IB3 siguin considerats essencials de cara a la vacunació.

Així ho ha indicat durant la seva compareixença parlamentària davant la Comissió de Control a IB3. En concret, ha informat que aquest divendres ell mateix remetrà un escrit a la Conselleria per a sol·licitar que els treballadors dels contractes d'IB3 siguin considerats essencials en el context del procés de vacunació.

Manresa s'ha mostrat conscient que molts d'aquests professionals són treballadors joves, pel que ha incidit que no pretenen obtenir un «privilegi» ni «passar per davant» d'altres col·lectius, tot i que insisteix que «mereixen una consideració» per part de les autoritats sanitàries pels riscos a què estan sotmesos en la seva feina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sir Franciniano, fa mes de 3 anys

Aquest vell boig passarà a la història per ser el mamporrero del govern i per posar la cara perquè no la hi parteixin a altres a canvi d'una jubilació daurada.

Valoració:4menosmas
Per Sr, fa mes de 3 anys

Podem prescindir d'IB3, no és essencial.

Valoració:-3menosmas
Per escorpí, fa mes de 3 anys

També els haurien de "vacunar" contra els castellanismes.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente