algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Stop Desnonaments s'ha concentrat davant La Caixa per denunciar un «contracte fraudulent»

Desenes de persones s'han mobilitzat aquest dimarts al migdia a Palma en una convocatòria de Stop Desnonaments Mallorca per a protestar contra una entitat bancària per ser suposadament «còmplice d'una estafa».

Segons ha informat la plataforma, la mobilització ha tengut lloc a les 12.15 hores en Avingudes amb motiu de la celebració del judici per aquesta suposada estafa en la qual una mare i el seu fill menor han estat les víctimes.

D'acord amb Stop Desnonaments, aquesta entitat bancària hauria estat còmplice d'una estafa, en la qual un pare va simular la venda del seu habitatge a un amic per a desnonar a la seva exparella i el seu fill. Segons han declarat, el pare hauria simulat un contracte de compravenda amb la «presumpta complicitat» d'aquesta entitat bancària a la qual va demanar una hipoteca.

El contracte ja ha estat declarat nul per estafa en els tribunals, però Stop Desnonaments ha assenyalat que l'entitat bancària no reconeix la responsabilitat del seu director d'oficina en l'execució d'aquesta hipoteca per a tirar a la mare i al fill.

Per tot això, la plataforma ha assegurat que ha convocat aquesta mobilització amb motiu del judici que s'ha celebrat aquest dimarts sobre el cas, per a exigir que aquesta mare i el seu fill puguin continuar en aquest habitatge fins que el menor compleixi els 18 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisco, fa mes de 3 anys

Desenes de persones no. Solo sis

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente