cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Un total de 200 persones han estat citades en el primer dia de vacunació massiva a Menorca

La vacunació massiva ha començat aquest dilluns a Menorca amb un total de 200 persones citades, de les quals 70 es vacunaran a la sala multifuncional del Canal Salat de Ciutadella i 130 en el Recinte Firal de Maó, segons ha confirmat el gerent de l'Àrea de Salut de Menorca, Romà Julià.

Totes les persones que es vacunin aquest dilluns seran inoculades amb AstraZeneca. En aquest sentit, Romà Julià ha matisat que el lot sospitós que alguns països i diverses comunitats autònomes han retirat «ja ha estat administrat íntegrament sense que s'hagi produït cap incidència». Així mateix, ha subratllat que el Ministeri de Sanitat «no ha modificat en absolut la seva distribució i administració».

El gerent ha especificat que aquest dilluns es vacunarà a persones de 55 anys o de col·lectius com a docents, bombers o policies, entre altres, que encara no hagin estat vacunats. Cal recordar que tant a la sala multifuncional del Canal Salat de Ciutadella com en el Recinte Firal de Maó hi ha dues línies de vacunació, que s'incrementaran a mesura que vagin arribant a l'illa més vacunes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa mes de 3 anys

Saben la diferència entre vacunació i transfecció.
Supòs que las personas citadas se presentan voluntariament, i no estan coaccionadas.
¿Què vol dir això de "que encara no hagin estat transfeccionats?" ¿Vol dir que ès obligatori i que hi ha
coerció?
¿I per què a docents, bombers i policias, serà que lis volen injectar placebos en lloc de transfectar?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente