cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

Les prereserves per a poder circular per Formentera s'activaran el pròxim dilluns

Dilluns que ve 15 de març s'activaran les prereserves del web 'formentera.ressò' per a obtenir l'autorització necessària per a circular per Formentera del 24 de juny al 7 de setembre.

El conseller insular de Mobilitat, Rafael González, ha assenyalat que aquestes pre-reserves podran fer-se de manera gratuïta, formalitzant-se després les reserves a partir de maig. El Consell ha establert un límit del nombre de vehicles que podran entrar i circular per l'Illa, fixant aquest sostre màxim en 20.591 turismes i motocicletes, un 4 per cent menys en comparació amb 2020.

Segons González, el tràmit per a demanar l'autorització és senzill perquè funciona com un web de reserves. Al maig serà quan es conegui si les reserves són gratuïtes, tal com es va fer l'any passat a causa de la crisi. En cas d'abonar-se, la reserva serà d'un euro al dia per turisme, amb un import mínim de cinc euros, i per moto serà de 0,50 euros al dia, amb un import mínim de 2,50 euros.

Per als residents l'acreditació serà gratuïta, segons ha informat el Consell. Així, els vehicles que tinguin acreditació per a aparcar en zona blava passaran a estar acreditats per a circular per l'Illa automàticament. A més, les persones que tinguin reserves en allotjaments o embarcacions abans del 15 de març tindran també l'autorització assegurada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.