algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Consell confia que Mallorca pugui iniciar la temporada turística al maig

El Consell de Mallorca, a través del conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha expressat aquest divendres la seva confiança que la temporada turística a l'illa pugui iniciar-se a partir del pròxim mes de maig.

Segons ha informat Serra, en una presentació organitzada per part de la Fundació Mallorca Turisme per a professionals del sector turístic d'Alemanya en el marc de la ITB de Berlín, «Mallorca confia poder començar la temporada turística al maig gràcies a la feina feta entre el sector públic i privat i l'experiència demostrada del sector turístic a les Illes». A més, ha afegit, «s'espera que en el pròxim mes de juny o bé al juliol el 70 per cent de la població ja estigui vacunada».

En aquest sentit, el conseller insular ha destacat el fet que Mallorca hagi estat el primer destí europeu en haver estat reconegut amb el certificat UNWTO.QUEST, atorgat per part de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) i que forma part de el programa que s'encarrega de reforçar la qualitat i l'excel·lència de lideratge en les destinacions turístiques del món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ha de tenir el que cerca!, fa mes de 3 anys

Els confiats van a l´infern!
Que agafi un bon Covid qui prima els hotelers a la salut dels ciutadans.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente