algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

Antoni Barceló, nou president d'Habtur Balears

181623

Antoni Barceló ha estat elegit nou president d’Habtur Balears en l’assemblea extraordinària celebrada dijous, quan ja han passat els 4 anys de mandat de l'anterior així com marquen els estatuts de l’Associació. La seva ha estat la única candidatura que s’ha presentat i, per tant, ha estat elegit per aclamació. A la presidència de Barceló s’hi suma una vicepresidència, la de Joan Miralles.

La resta de la junta directiva estarà formada pel secretari, Antoni Quetglas, la tresorera, Maria Gibert, i 6 vocals; Antoni Serra, Tolo Gomila, Biel Vives, Doris Obermayr, Antoni Pacual i Joan Serra.

Barceló, que seguirá una línia continuista de la feina feta per l’anterior directiva, també vol fer una «aposta decidida per augmentar la massa social de la nostra entitat a més de la necessària modernització del sector per adaptar-nos als nous temps i obrir nous canals de venda per aquesta modalitat allotjativa que representam».

Pel que fa al futur immediat, Barceló ha posat de manifest que és primordial «centrar-nos en la digitalització i augmentar la nostra representativitat». El president també ha destacat que «hem de crear valor afegit i dignificar d’una vegada per totes un sector que té molts més efectes positius en l’economia i és un motor de reactivació en la situació pandèmica que vivim».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.