algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Lliuren al Govern una capsa amb 1.300 al·legacions contra el projecte de parc fotovoltaic a Son Bonet

Son Bonet Pulmó Verd ha lliurat aquest dijous al Govern una capsa amb 1.300 al·legacions contra el parc fotovoltaic a Son Bonet amb l'objectiu que l'executiu es posicioni en contra d'aquesta iniciativa i que exigeixi a Aena la retirada d'aquest projecte.

La plataforma s'ha reunit aquest dijous davant del Consolat de Mar amb una capsa en què han recollit tots els documents d'aquestes al·legacions i, posteriorment, l'han lliurat al Govern «com un aval».

Segons l'agrupació, el projecte és «una agressió» a la governança de Marratxí, municipi en el qual s'ubica aquest parc, a més d'un perjudici «sense precedents» per als veïns de la zona, ja que aquest és el seu únic espai verd.

La plataforma defensa que Son Bonet, situat en un entorn urbà «molt massificat», representa una zona recreativa, de passeig i de joc per a nins i mascotes, així com l'únic espai sense barreres per a persones amb mobilitat reduïda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 3 anys

La emergència climàtica no és cap broma, es urgent cobrir de plaques fotovoltaiques totes les terrasses i teulades dels edificis públics del Govern Balear, totes les línies dels ferrocarrils de Sóller i de SFM, tots els aparcaments públics, les cobertes de centres comercials i naus industrials.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente