algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els centres comercials podran tornar a obrir els dissabtes a partir de la setmana que ve

Les grans superfícies comercials de Mallorca podran tornar a obrir els dissabtes a partir de la setmana vinent, encara que mantenint les limitacions d'aforament al 30 per cent i els aparcaments al 50 per cent.

El Consell de Govern aprovarà aquest divendres un nou pas en la desescalada del sector comercial, que seguirà sense poder obrir íntegrament els diumenges i festius.

Fins ara, els caps de setmana les grans superfícies només mantenen oberts departaments amb productes considerats essencials com l'alimentació i en els dies laborables l'obertura és completa però amb l'aforament a la meitat.

Segons han assenyalat la secretària general de la Federació de Serveis de CCOO, Silvia Montejano, la proposta ha estat comunicada en una reunió dels sindicats amb la Direcció de Comerç i serà aprovada en el Consell de Govern d'aquest divendres després de passar per la Mesa de Diàleg Social.

Segons ha explicat, encara que aquest primer pas es revisaria cada 15 dies, des de CCOO s'han mostrat partidaris de mantenir aquesta mesura fins al cap de Setmana Santa per a evitar la situació viscuda al desembre i gener i haver de «tornar enrere».

Així, s'han mostrat igualment partidaris de desescalada «molt poc a poc i de manera segura» amb l'esperança que la vacunació continuï avançant i poder arribar a l'estiu amb bons indicadors sanitaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.