algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Les Balears notifiquen 38 nous contagis de Covid-19 i un mort

El Servei d'Epidemiologia ha notificat aquest dimarts al Ministeri de Sanitat 38 nous positius per Covid-19, de manera que el total acumulat és de 56.485 casos notificats a les Balears des de l'inici de la pandèmia.

Segons les dades de la Conselleria de Salut i Consum, aquest dimarts s'ha comptabilitzat un mort per Covid-19. Així, la xifra total de morts a les Balears a causa del virus apuja a 734.

En les darreres 24 hores s'han realitzat 2.011 proves diagnòstiques, de les quals 12 han resultat positives (12 més que ahir). D'aquestes proves positives, 30 es concentren a Mallorca, tres a Eivissa i dos a Menorca. A Formentera no s'han registrat nous contagis en el darrer dia.

D'aquesta manera, la taxa de positivitat se situa en l'1,74 per cent i la xifra de proves realitzades ascendeix a 1.097.233 des de l'inici de la pandèmia.

A hores d'ara, el Servei de Salut atén 1.148 persones a causa del virus. Aquest dimarts els pacients ingressats en planta ascendeixen fins als 81 (cinc més que el diumenge), així com els pacients en UCI que es redueixen fins als 34 (quatre més que ahir). D'altra banda, en les darreres 24 hores s'ha enregistrat tres altes hospitalàries i 111 curats en Atenció Primària.

Per illes, a Mallorca hi ha 49 persones ingressades en planta (21 en UCI), a Eivissa són 32 els pacients en planta (12 en UCI) i a Menorca hi ha una persona en UCI.

Pel que fa a les residències, no hi ha usuaris amb contagi actiu o hospitalitzats, mentre que hi ha deu professionals d'aquests centres que són positius en aquests moments. La xifra de residents morts es manté en 259 des de l'inici de la pandèmia.

Quant als professionals sanitaris, hi ha 66 casos en vigilància, dels quals 20 són positius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.