algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

L'STEI es mostra en contra d'excloure de la vaccinació el col·lectiu de PDI i de PAS de la UIB

L'STEI Intersindical ha protestat contra la decisió del Govern d’excloure de la vaccinació tant el col·lectiu de PDI com el PAS de la UIB. Així, exigeix al Govern que reclami al Ministeri de Sanitat espanyol que hi inclogui el personal universitari i es destinin prou dosis per a vaccinar-los.

El sindicat ja va denunciar divendres l’exclusió d’altres col·lectius docents de la mateixa campanya.

L’STEI no entén que determinats col·lectius docents, com ara el del personal docent i investigador universitari i personal d’administració i serveis, siguin exclosos de la campanya de vaccinació del personal docent del grup 6C, que engloba el personal docent i no docent dels centres d’ensenyament.

El Govern no cita tampoc el personal de l’ensenyament universitari perquè, per a ells, «no són part dels serveis essencials» a què s’ha començat a inocular l’AstraZeneca. L’STEI Intersindical, tanmateix, comunica que a la Universitat s’està fent feina en unes condicions iguals o bastant similars a les que puguin operar a secundària o, fins i tot, a primària. Hi ha presència dels alumnes a les aules, aquests no han estat vaccinats encara i de vegades no es poden respectar les distàncies de seguretat escaients. És per això que l’STEI reivindica que en cap cas se’ls exclogui del procés de vaccinació implantat; és necessària, per la mateixa raó, que també es vaccini el personal d’administració i serveis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.