lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Covid-19: Les Balears sumen 24 hores més sense cap mort i 23 nous contagis

El Servei balear d'Epidemiologia ha notificat aquest dilluns al Ministeri de Sanitat 23 nous positius per Covid-19, de manera que el total acumulat és de 56.447 casos notificats a les Illes des de l'inici de la pandèmia del coronavirus.

Segons les dades de la Conselleria de Salut i Consum, aquest dilluns no s'ha comptabilitzat cap mort per segon dia consecutiu. Així, la xifra total de morts a les Illes a causa del virus es manté en 733.

En les darreres 24 hores s'han realitzat 1.144 proves diagnòstiques, de les quals 23 han resultat positives (una menys que diumenge). D'aquestes proves positives, 21 es concentren a Mallorca i dues a Eivissa. A Menorca i Formentera no s'han registrat nous contagis en l'últim dia.

D'aquesta manera, la taxa de positivitat se situa en el 2,01 per cent i la xifra de proves realitzades ascendeix a 1.092.226 des de l'inici de la pandèmia.

En aquests moments, el Servei de Salut atén 1.171 persones a causa del virus. Aquest dilluns els pacients Covid ingressats en planta baixen fins als 76 (dos menys que el diumenge), així com els pacients a l'UCI que es redueixen fins als 38 (dos menys que diumenge). D'altra banda, a les darreres 24 hores s'ha registrat una alta hospitalàries i 58 curats en Atenció Primària.

Per illes, a Mallorca hi ha 42 persones ingressades a planta (25 a l'UCI), a Eivissa són 34 els pacients a planta (12 a l'UCI) i a Menorca hi ha una persona a l'UCI.

Respecte a les residències, no hi ha usuaris amb contagi actiu o hospitalitzats, mentre que hi ha nou professionals d'aquests centres que són positius en aquests moments. La xifra de residents morts es manté en 259 des de l'inici de la pandèmia.

Quant als professionals sanitaris, hi ha 69 casos en vigilància, dels quals 21 són positius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.