algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L'STEI denuncia que el Govern exclou de la vaccinació el personal de conservatoris, centres d’adults i escoles d’idiomes

El dimecres 3 de març, en la sessió de la Comissió Paritària de Seguretat i Salut de la Conselleria d’Educació, la Conselleria va informar que el procés d’immunització del personal que fa feina als centres educatius seguiria la programació establerta el 26 de febrer pel Consell Interterritorial del Sistema de Salut espanyol al document 'Estratègia de vaccinació front a la Covid-19'.

En funció d’aquest document, ara tocava inocular el vaccí als grups 6B (personal docent i no docent d’educació infantil i educació especial) i 6C (resta del personal docent i no docent dels centres educatius).

L'STEI Intersindical explica que, segons han comprovat els seus delegats de prevenció, el Govern no cita el personal dels centres d’adults, les escoles oficials d’idiomes, els conservatoris i escoles superiors perquè, segons Salut, «no tenen la consideració de personal essencial».

El sindicat recorda que el personal que fa feina a aquests centres ho fa en les mateixes condicions que els dels CEIP, IES o CIPF: presencialment dins aules, amb alumnat que no està vaccinat i sense distàncies de seguretat adients. Per això l’STEI Intersindical demana al Govern que no exclogui ningú del procés de vaccinació en funció de la tipologia del centre on fa feina.

Així mateix, l’STEI Intersindical demana al Govern que planifiqui ja la immunització del personal de les escoles de música, el Conservatori Superior, els centres de professorat, l’ESADIB, els centres assistencials 0-3.

Davant la possibilitat que no hagin arribat prou dosis per a tots els col·lectius que fan feina al sistema educatiu, l’STEI Intersindical vol recordar que els primers dies del mes de febrer va recordar tant a Educació com a Salut que, a l’hora de fer el càlcul, tenguessin en compte tots els professionals que fan feina als centres: ATE, personal de neteja, de menjadors, d’escoletes matineres, de transport escolar...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 3 anys

El grup 6c diu professorat de secundària i els cepas som professors que impartim ensenyança secundària i no ens vacunen. En canvi si vacunen als professors de CIPFS que no imparteixen secundària. Tot això va contra les indicacions del ministeri de sanitat, pareix mentida que no ho comenti la noticia

Valoració:0menosmas
Per Màrius, fa mes de 3 anys

El grup 6C no està definit com al document oficial del Ministeri, hauria d'indicar personal docent i no docent de centres d'educació primària i secundària. És una errada o una manipulació?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente