algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

La Simfònica llança un programa de concerts en línia per a donar visibilitat a associacions

L'Orquestra Simfònica de les Balears ha llançat #OSIBSOLIDÀRIA, un programa de set concerts en línia amb l'objectiu de donar veu i visibilitat a associacions i ONG que desenvolupen una labor solidària d'importància per a la societat. Els set concerts es retransmetran els tres primers cap de setmana de març a les 20.00 hores, en la plataforma de YouTube de la Simfònica.

Abans de cada concert, s'entrevistarà un representant de cada ONG i s'emetrà un vídeo per a donar visibilitat de la seva tasca diària. Aquestes ONG o associacions són: Aspanob, Estel de Llevant, Somriure Mèdic, SOS Mamàs, Menjador Tardor, Mallorca Sense Fam i Zaqueo. Grups de corda, de vent fusta i metall interpretaran aquest cap de setmana obres de J.S. Bach, W.A. Mozart, F. Schubert, G. Onslow, J. Ibert, A. Mairata, A. Piazzolla i G. Puccini, entre altres.

La Simfònica continua amb les línies d'actuació emmarcades dins del programa social, a través de competències socials, comunicatives i mitjançant activitats de formació artística, d'educació emocional i de difusió cultural. Així, la Simfònica pretén ser un exemple de la pràctica artística «espantant la idea elitista de l'accés a les arts i la cultura», segons ha informat la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.