algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

El Consell torna a obrir els refugis de muntanya

El Consell de Mallorca ha tornat a obrir els refugis de Muleta, Tossals Verds, Son Amer i Coma d'en Vidal amb tots els seus serveis, que havien romàs tancats durant gener degut a les restriccions de mobilitat i que ara poden obrir les seves portes amb l'entrada en vigor del nivell 3 d'alerta a l'illa.

Segons ha explicat la institució, l'ocupació d'aquests espais es limitarà al 30 per cent i el seu interior només serà accessible per a la clientela, que haurà de seguir un protocol per a prevenir els contagis per coronavirus.

A més, les terrasses i les zones exteriors dels refugis estaran oberts al públic, mantenint les mesures establertes a l'illa amb l'entrada del nivell 3, que contemplen un aforament del 50 per cent, amb un màxim de quatre persones de dos nuclis de convivència per taula i el tancament a les 17.00 hores.

La consellera insular de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha destacat que aquest tipus d'instal·lacions públiques «són una peça clau» de la Serra de Tramuntana, ja que ofereixen a la ciutadania l'oportunitat de conèixer l'entorn natural d'una forma «diferent i més sostenible», així com explorar el seu patrimoni, com els camins i les construccions de pedra en sec.

Per part seva, el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha recordat que els refugis del Consell estan adaptats a les mesures de seguretat contra el coronavirus i compten amb normes i recomanacions per als usuaris que els visiten.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.