nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

L'IBDona renuncia a manifestar-se però apunten que «faran escoltar la seva veu» el 8M

L'Institut Balear de la Dona (IB Dona) ha assegurat aquest divendres que renuncia a manifestar-se pel risc sanitari però no a «fer escoltar la seva veu» el pròxim 8 de març.

En un missatge publicat en la xarxa social Twitter, la institució ha assenyalat que el fet de no poder sortir al carrer el pròxim 8-M «no serà obstacle perquè se'ls escolti». Des de l'IB Dona han explicat, en tot cas, s'està preparant una programació amb motiu del Dia de la Dona que es coneixerà en els pròxims dies.

Per part seva, el Moviment Feminista de Mallorca ha anunciat a través de les seves xarxes socials la seva decisió de no convocar manifestacions als carrers «per a evitar massificacions que poguessin afavorir contagis».

Segons han explicat, malgrat haver valorat altres possibilitats com les concentracions estàtiques, finalment, no es convocarà una «gran manifestació, encara que es trobarà la manera de ser presents».

La decisió, han apuntat, ve motivada pels suggeriments de «companyes sanitàries que han viscut de prop la situació als hospitals i que han demanat expressament» que no es convoqués una manifestació. Segons han afegit, la setmana vinent es donaran a conèixer activitats i propostes reivindicatives i simbòliques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Uns si pero altres no, fa mes de 3 anys

Les persones feministes no se manifestaran, però la Delegació del Govern ja ha autoritzat als de "La Resistencia" a fer renou i a taponar la circulació, ni més ni manco que el proper dilluns dia 1, que és la festa de la nostra comunitat autònoma.
I no me sorprén que hagin estriat aquest dia, perque la majoria d'aquest col.lectiu que protesta, esta formada per forasters espanyols i estrangers que no estimen la nostra terra i que ens odien, als balears de veritat. I el que montar una manifestació formada per una gent que la majoria son ultra dretans consumats, que volen fer desaparèixer el sistema de comunitats autònomes, representa un doble atac contra les Illes Balears.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente