algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

El Govern destina 15.000 euros per a activitats que «dinamitzin la vida universitària»

La Direcció General de Política Universitària i Recerca destina 15.000 euros per a organitzar actes que «dinamitzin la vida universitària». Amb aquesta convocatòria es vol ajudar a la Universitat a «contribuir a la societat i a l’economia mitjançant la formació de graduats amb esperit crític i habilitats d’aprenentatge».

Segons han explicat, els ajuts, volen fomentar activitats com congressos, jornades, trobades, cursos, seminaris o conferències, emmarcats en l’àmbit universitari, que tenguin lloc a les Illes Balears.

«No han de ser una repetició de continguts acadèmics i han de tractar sobre temes d’actualitat, el debat dels quals sigui pertinent dins l’àmbit universitari». També es fa referència a activitats culturals, formatives i informatives sobre temes vinculats a l’accés a la universitat, l’oferta d’estudis, les sortides professionals, la formació permanent o l’actualització professional.

El director general de Política Universitària i Recerca, Pep Lluís Pons, ha explicat que aquesta és una partida més per donar suport a la UIB i potenciar-la «com un referent social i cultural, més enllà d’allò estrictament acadèmic». Pons ha recordat que la universitat «no és només un espai on s’imparteixen lliçons magistrals sinó també un pol de vida i de generació d’una societat més oberta i democràtica».

La quantitat màxima de subvenció per activitat és de 1.500 euros. El termini per sol·licitar aquestes ajudes acaba el 18 de juny. La iniciativa s’emmarca dins l’Estratègia Universitat 2015 per a la modernització del sistema universitari i que estableix com una tercera missió de la universitat, la transferència del coneixement, el compromís social, els serveis a la comunitat i la col·laboració amb altres institucions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.