nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

El Suprem no admet el recurs del Govern contra l'anul·lació de la multa a Airbnb

El Tribunal Suprem espanyol no ha admès a tràmit el recurs del Govern contra la sentència que anul·lava la multa de 300.000 euros a Airbnb per publicitar habitatges de lloguer de vacances no inscrits en el Registre de la Conselleria de Turisme.

En una providència a la qual ha tengut accés Europa Press, la Sala ha considerat que l'escrit del Govern no compleix amb les exigències per a aquest tipus de recurs a la jurisdicció contenciosa administrativa, perquè «no combat els arguments de la sentència» respecte a una possible vulneració de la normativa europea.

Amb aquest recurs, que ara ha decaigut, el Govern pretenia revocar la sentència dictada a l'abril de 2020 pel Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), amb la qual es va anul·lar la multa a la plataforma d'habitatges de vacances.

La multa es va imposar en 2018 per infringir la Llei de Turisme, en publicitar-se a Airbnb allotjaments turístics sense la declaració responsable d'inici d'activitat turística (DRIAT) o sense indicar el número d'inscripció turística.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No esra perdut, fa mes de 3 anys

Poden tornar presentar el recurs, refent. el que no ha agradat al tribunal.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente