cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

El rector de la UIB, a favor d'una reforma legislativa urgent perquè «no hi hagi persecucions per expressar idees»

El rector de la Universitat dels Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, s'ha posicionat aquest dilluns a favor d'una reforma legislativa urgent per a «intentar que no hi hagi persecucions per expressar idees».

Així ho ha indicat amb motiu de la concentració convocada per estudiants davant el rectorat de la UIB per a demanar la llibertat del raper Pablo Hasél. Huguet ha traslladat el compromís de la UIB amb els drets fonamentals i la llibertat d'expressió. També ha mostrat el seu acord amb «l'impuls urgent de les reformes legals necessàries per a garantir l’exercici de la llibertat d’expressió en la seva màxim amplitud». «Com a universitat sempre hem rebutjat qualsevol tipus de violència» i ha reivindicat que el diàleg és la via a utilitzar per a trobar solucions al problema».

El rector ha subratllat que «no és cap novetat» que el rectorat de la UIB se sumi a les protestes per la llibertat d'expressió. «Sempre que hi ha hagut algun tipus de controvèrsia hem defensat la llibertat d'expressió, i més dins de la vida universitària», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 3 anys

Se pone en evidencia de como esta dirigida la universidad

Valoració:-1menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

És més, fins i tot és preocupant que, amb l'excusa de la llibertat d'expressió, se vulgui defensar a un individu violent i denunciat per agresions a un periodista i a un testimoni d'un judici. Me fa pensar que aviat se demanarà posar en llibertat a qualcuns psicòpates ...

Valoració:-1menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

No entenc com el rector de la UIB pot posicionar-se a favor d'un nazi violent, que canta com el cul, i que és un insult a la cultura.

Valoració:3menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

I que no té raó, el senyor Huguet?
Té tota la raó i així és com pensen totes lrs bones persones, malgrat tot el revestiment de males intencions, amb les que certs mitjans mercenaris volen revestir les declaracions d'aquesta il.lustre persona.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente