nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Desenes d'estudiants protesten a la UIB per demanar la llibertat de Hasél

Desenes d'estudiants de la Universitat (UIB) s'ha concentrat aquest dilluns davant el rectorat del campus per a demanar l'absolució del raper Pablo Hasél i en protesta davant el que qualifiquen com un atac als drets democràtics dels ciutadans per part de l'Estat espanyol.

Aquesta protesta, que ha estat convocada pel nucli universitari del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), ha començat al voltant de les 08.30 hores, quan diversos alumnes han iniciat piquets informatius en l'entrada de la UIB.

Al crit de «l'únic terrorista, l'estat capitalista, llibertat Pablo Hasél» i «si ens toquen a una, ens toquen a totes», els manifestants han exigit al rector de la UIB, Llorenç Huguet, que s'uneixi a la seva protesta «per la llibertat democràtica».

El sindicat ha indicat que la participació a aquesta vaga estudiantil «és difícil de valorar» a causa de la modalitat en línia de la majoria de les classes, però ha destacat que molts alumnes s'han unit a aquesta protesta a través de les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.