algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

El Mallorca fa un missatge de condol per la mort d'un soci, un trol els diu que ho posin «en espanyol» i li fan cas

180927

Nova demostració de la poca capacitat del responsable de xarxes socials del club esportiu Mallorca. Aquest diumenge, a través dels perfils oficials del Mallorca s'ha fet pública una breu nota de condol per la mort d'un dels abonats més antics del club.

El missatge deia: «Enviam el nostre condol a la família de Miquel Busquets, abonat número 4 del club, que ens va deixar el passat divendres. Enyorarem el teu suport incondicional».

El missatge ha rebut la resposta d'un perfil de Twitter anomenat 'Michelle', que només té tres seguidors que amb poca educació ha dit «parlau espanyol. No vos entenem».

El club ha satisfet la demanda del trol i li ha traduït el missatge, tot i que Twitter disposa d'un servei de traducció automàtica.

No és la primera vegada que el responsable de xarxes del club mallorquinista demostra la seva poca capacitat. A finals del mes d'octubre de l'any passat ja va encendre una polèmica per intentar justificar la discriminació lingüística que s'havia produït a la botiga oficial que té el club al centre de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mateu, fa mes de 3 anys

Els pitjors són gent que tenen vuit llinatges mallorquins que diuen "háblame en castellano".

Valoració:8menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

O sigui una tal "Michelle" que ves a saber qui és i d´on és i que segurament ho ha fet per tocar la pera, fa un twet i els del Mallorca li fan cas. Quina poca educacíó i quina poca estima per la seva llengua. Pobre Mallorca amb aquests dirigents. Si fos soci plegaria ara mateix.

Valoració:10menosmas
Per Autoodi, fa mes de 3 anys

Del Mallorca no cal esperar cap gran cosa, sempre ha estat el club dels botifarres, de gent molt colonitzada, etcètera. Ara bé, el Govern de la senyora Armengol no fa res per impulsar el prestigi del català, simplement és dediquen al deixar fer, deixar fer i aquesta política ha passat factura, basta veure el poc ús que en fa, del català, la societat civil quan es manifesta.

Valoració:5menosmas
Per carles, fa mes de 3 anys

Tractant-se del Mallorca, no m'estranya.

Valoració:5menosmas
Per Allà a on no en hi ha, que no en cerquin, fa mes de 3 anys

Els pancastellanistes no tenen ni una mica de sensibilitat.
I és aquesta mateixa manca de sensibilitat, la que els empeny a voler carregar se la llengua i la cultura de la terra que els ha acollit, que els ha tret de la misèria i els ha donat una vida millor, la que els fa ficar se enmig dels que ploren la pèrdua d'una persona apreciada per, sense cap tipus de mirament, exigir los que escriguin en la seva llengua.
I si hi ha ñordos que no se comporten com les persones, del Mallorca tampoc no cal esperar res més. Ara bé, els convendria saber que si té tants de fracassos, és per ser gonella, per no ser vertaderament mallorqui ni fer se estimar per la gent.

Valoració:10menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Idò de Mallorca no té res

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente