algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

La Selectivitat se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juny

La Prova d'Accés a la Universitat (PBAU) serà els dies 8, 9 i 10 de juny aquest 2021 a les Balears en convocatòria ordinària, i els dies 6, 7 i 8 de juliol en l'extraordinària.

Així ho ha comunicat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, als directors de centres educatius amb estudis de batxillerat, en una reunió informativa celebrada aquest dimecres.

La conselleria d'Educació i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han subscrit un conveni per a millorar la coordinació en l'organització de les proves, i seguint les indicacions de la nova llei educativa estatal (LOMLOE).

«Hem modernitzat notablement la PBAU, tant en la manera de matricular-se com en les seus per a fer les proves», ha declarat Morante, «la qual cosa ha tengut a veure clarament amb la pandèmia, que va obligar a repensar moltes coses ja per a la convocatòria de l'any passat».

A causa de les dificultats per a acabar de desenvolupar el currículum de les matèries objecte d'avaluació de la PBAU, i per a garantir que l'accés a la Universitat es produeixi en termes d'igualtat, enguany han acordat adaptar els exàmens de la PBAU de manera similar a la del curs anterior.

A més, enguany es preveu una logística similar a la de 2020, tant en les mesures sanitàries com en els tipus d'espai. Actualment es treballa en la correcció 'en línia' dels exàmens i la possibilitat que l'alumnat pugui veure l'examen corregit abans de decidir si ha de reclamar. Per això, han organitzat formació específica obligatòria per a corregir les proves.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.