nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Pau Llonch contesta a Biel Company recordant-li més de 20 casos de corrupció del PP

L'economista i raper Pau Llonch ha contestat al president del PP a les Balears, Biel Company després que aquest hagués carregat contra Llonch i contra el Govern de Francina Armengol per haver contractat al raper per a dur a terme una de les formacions que ofereix el músic a escoles i instituts.

«Ni sa pandèmia, ni es fet que Balears tengui 40.000 aturats més que fa un any o els autònoms i pimes estiguin asfixiats i sense ajudes canvien ses aspiracions pancatalanistes des Govern Armengol. Demanarem explicacions en es Parlament per aquesta contractació», deia Company.

A aquestes paraules, el raper sabadellenc ha respost a través d'un vídeo a Twitter recordant nombrosos casos de corrupció del PP a les Balears. «Cas Zeus i Torcal, Cas Agricultura, Cas sa Pobla, Cas Calvià, Cas Brokerval, Cas Túnel de Sóller, Cas Bon Sosec, Cas Mapau, Cas Rasputín, Cas Cavallistes, Cas Andratx, Cas Can Domenge, Cas De Santos, Cas Bitel, Cas Voltor, entre molts altres».

Finalment, el músic ha convidat a Biel Company i al periodista de El Mundo que va titular així la seva contractació 'Armengol fitxa un raper independentista per a formar en hip-hop català als professors de Balears' a assistir a la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llull, fa mes de 3 anys

Si aquesta formació haguera estat en castellà, no hagueren dit res.

Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Otro rapero de medio pelo que no sabe qué hacer para que alguien le escuche.
Show must go on.

Valoració:-3menosmas
Per Esteve, fa mes de 3 anys

Inclús el meu sogre que és del PP de tota la vida em diu que aquest personatge a més d’estar enfonsant al PP és mala persona.
Després de aquestes darreres declaracions sobre el taller de rap entenc al meu sogre.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente