algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Empresaris posen en marxa la campanya 'SOSturismo' per reclamar un pla de xoc «urgent»

Empresaris i treballadors del sector turístic han donat aquest divendres el sus a la campanya 'SOSTurismo' amb la lectura d'un manifest reclamant plans de xoc «efectiu i amb caràcter urgent» per a afrontar la crisi econòmica que travessa el sector amb motiu del Covid-19.

La posada en escena de la campanya ha estat un acte celebrat a les 11.00 hores a la platja de Cala Millor, on set persones, que representaven a cadascun de les baules de la cadena de valor turística, han llegit els diferents punts del manifest.

L'elecció de Cala Millor com a escenari per a la inauguració de la campanya no ha estat casual, sinó que respon al fet que es tracta d'una zona que ja va ser castigada per la fallida de Thomas Cook, segons han explicat des de SOSTurismo.

L'acte ha congregat a particulars i empreses, i s'han pogut veure vehicles mostrant la imatge de la campanya en els laterals. S'ha desplegat una gran pancarta sobre l'arena i també una grua exhibia el mateix lema..

Des d'aquest divendres empresaris i treballadors del sector compartiran la imatge de la campanya, que ja s'ha penjat en façanes d'hotels. Des de SOSTurismo esperen un seguiment massiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que pengin el que vulguin, fa mes de 3 anys

Quan guanyaven els doblers a camionades, ben poc els importava rompre Mallorca, omplir la de la pitjor casta de turisme,deixar nos sense aigua, aigua que llavors haviem de pagar també noltros, invadir nos de turistes vándals i maleducats i també importar treballadors de fora que han duit més problemes de superpoblació, de vivenda, culturals i de manca de serveis. Si tot el que han fet no els basta i ara demanen sacrificar les vides i la salut de la gent per continuar enriquint se ells, millor que siguin pobres i insignificants que rics i influents.

Valoració:3menosmas
Per Fenomens, fa mes de 3 anys

Donada la gran quantitat de escoles i hospitals que s'han pogut construir a les Illes, gracies a la desinteresada col.laboracio dels hotelers i hostelers ( diguem un 1% dels seus beneficis) es de justicia que a mes de pagar-lis els " embellesimientos varios" de les zones turistiques, ara els ciutadans les donem una ma. (O un peu, pels sibarites).

Valoració:1menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

A mi em sembla que aquest model turístic hauria de tocar fons.
si no ho fa, no hi haurà canvi de model econòmic.
Els hotelers van a obtenir doblers fàcils. Quan ho han aconseguit, ni un sol gest a compensar la ciutadania per les molèsties que aquest model ocasiona.
Massificació als carers i restauració, tancament de platges, turisme de gatera i de mamaming...

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente