algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Formentera elimina les llicències en obres de reforma sense ampliació per a agilitar els tràmits

El Consell de Formentera ha recordat aquest dijous que les obres de reforma sense ampliació, no afectades per patrimoni, s'han de sol·licitar per comunicació prèvia i no llicència, iniciant-se els treballs deu dies després de la petició.

Segons ha informat el Consell, n'hi ha prou amb realitzar una sol·licitud a través de l'Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà, sempre que no signifiqui un treball d'ampliació. El Consell ha explicat que les obres menors, no afectades per patrimoni, també es podran sol·licitar per comunicació prèvia i iniciar-se l'endemà de la seva petició.

Amb aquestes millores en l'agilitació dels tràmits s'ha volgut simplificar el procediment en les obres, fent més àgil el procés tant per als ciutadans com per a les empreses de construcció, ha assenyalat el conseller insular de Territori Rafael González. Així mateix, es reduirà la càrrega de treball en l'àrea de Territori.

Des del Consell han recordat a més els detalls de la campanya 'Formentera es cuida en cada racó', creada per a reactivar el sector de la construcció local i l'economia. Així, les taxes d'obres menors estan bonificades al 100 per cent i l'impost sobre construccions al 95 per cent, fins al 30 d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.