algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

L'OCB anima tots els partits a sumar-se al recurs d'inconstitucionalitat contra els Pressupostos de l'Estat

180269

L'Obra Cultural Balear ha decidit sumar-se a la petició al Parlament perquè aquest aprovi i presenti com a institució un recurs d'inconstitucionalitat contra els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) ja que, una vegada més, no tenen en compte el REB aprovat per a compensar la insularitat.

Segons el president de l'OCB, Josep de Luis, «el maltractament històric que ens infringeix Madrid és flagrant però ara, a més, suposa un incompliment de la Llei, ja que no desplega el Règim Especial en un moment de crisi en què la insularitat i la doble insularitat generaran, més que mai, un conjunt de desavantatges per a fer front a la recessió que provocarà la Covid-19».

Per aquest motiu, l'OCB fa una crida als 59 diputats del Parlament a unir-se i sumar esforços per a «defensar els interessos dels ciutadans de les Illes Balears per damunt de tot».

«És hora que l'Estat inverteixi al nostre territori el que li correspon i si no ho fa, en els pròxims mesos i anys ho notarem més que mai, perquè aquest menyspreu se sumarà als efectes de la nova crisi», ha assegurat De Luis, qui ha afegit que serà impossible fer un canvi de model i avançar cap a la diversificació «arrossegant un infrafinançament crònic que ens deixa amb només 175 euros per habitant, una xifra insultant molt per sota dels 257 euros de mitjana estatal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per claríssim, fa mes de 3 anys

Els negacionistes no tenen futur, encara que s´hi esforcin molt, tampoc en tendran.

Valoració:-1menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Algunos, solo son constitucionalistas, o hablan de ella, cuando creen que les conviene. De risa, para ser irónicos.

Valoració:-8menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

España mai invertirà a ses ïlles el què li correspón, a veure si ho enteneu d úna p...vegada. Abans hi han els ave de Madrid a tot arreu i després els corredor mediterrani que passi per Madrid, etc. La Francina aquesta o no se n´entera o ho fa veure.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente