algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El coordinador de la vacunació i la directora insular de gent gran es varen vacunar el primer dia

El subdirector d'infermeria i cures de l'IbSalut i coordinador de l'estratègia de vacunació de la Covid-19, Carlos Villafáfila, i la directora insular de gent gran, Sofía Alonso, es varen vacunar contra el coronavirus el primer dia de la campanya de vacunació a les Illes, a la Residència Oms-Sant Miquel, segons han confirmat des de l'IbSalut i el Consell de Mallorca.

Segons ha informat l'IbSalut aquest dimarts en declaracions als mitjans de comunicació, Carlos Villafáfila es va vacunar el primer dia de la campanya de vacunació a les Balears, a la residència Oms-Sant Miquel «perquè és el subdirector d'infermeria i cures de l'IbSalut i tenen una relació constant i directa amb centres residencials».

«El dia d'inici de la campanya de vacunació a la Residència d'Oms-Sant Miquel varen arribar al centre 169 dosis descongelades, que no es podien tornar a congelar. Per uns motius o altres, a més, no tots els usuaris i treballadors havien donat el seu consentiment per a ser vacunats. Per això, l'equip de vacunació que s'havia desplaçat a la residència, entre ells el subdirector d'Infermeria i Cures de l'IbSalut i coordinador de l'estratègia de vacunació, Carlos Villafáfila, varen ser vacunats», ha explicat.

«Villafáfila, que cal aclarir que no és un càrrec afiliat al PSOE ni a cap altre partit, va ser vacunat com a treballador que té una relació constant i directa amb les residències i per protegir els usuaris i treballadors d'aquestes no a si mateix», ha destacat el IbSalut.

El Consell, per la seva banda, ha explicat que Sofía Alonso també va rebre la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 el dia 27 de desembre perquè «els criteris del Ministeri de Sanitat deien que es comencés a vacunar personal sociosanitari i dins això a persones que poden ser focus o bé vectors de contagi. Aquest és el cas, per exemple, amb el personal que gestiona brots en residències».

Tant Carles Villafáfila com Sofia Alonso han rebut ja la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, segons han confirmat l'IbSalut i el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per patètics i insolidaris, fa mes de 3 anys

és que es manaires són imprescindibles !...., per a assegurar-se de poder cobrar sa mesada.

Valoració:0menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

No entenc gaire la raó del canvi de criteri d'aquestes dues persones. Si pensaven que la seva vacunació era necessària, per evitar contagiar els padrins de les residències, per què renuncien ara a la segona dosi? Desorganització o botar-se la llista pel morro? Sia com sia, són dues dosis tudades que podrien haver salvat la vida d'algú tenint en compte l'escassesa que pateixen els més desprotegits. Ho haurien d'aclarir els polítics responsables d'aquests dos treballadors i de la distribució de les dosis, amb excuses no n'hi ha prou per a un fet tan greu.

Valoració:1menosmas
Per VERGONYA!, fa mes de 3 anys

Però qui n ´és el responsable?
Qualcú no fa bé la seva feina!
Aquests que no els vacunin fins els darrers de tots i a més amb una bona multa!
Això és robar! Roben vacunes que no els pertoca!
Per molt que el clero ho faci.També roben!

Valoració:3menosmas
Per No pensen..., fa mes de 3 anys

Idò si pateixen efectes secundaris, que esperin a ser atesos fins que tothom estigui vacunat!
Ja han passat davant. Que no ho tornin fer...
I sí, riuria si tenguesin problemes...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente