algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Uns 130 vehicles participen a Palma en una caravana contra la «temporalitat abusiva» a l'Administració

Uns 130 vehicles participen a Palma en una caravana contra la «temporalitat abusiva» a l'Administració. | E.P.

Uns 130 vehicles han participat aquest diumenge a Palma, en la caravana d'Empleats Temporals de les Balears contra la «temporalitat abusiva» en les Administracions Públiques, segons el recompte de la Policia, facilitat per Delegació de Govern.

A les 11.05 la caravana de vehicles, que havia estat autoritzada per Delegació de Govern, ha iniciat el seu itinerari des del Camí de l'Escullera. El recorregut ha seguit per Avingudes.

Els vehicles participants s'havien preparat per a l'ocasió i lluïen globus de colors grocs i negres. També s'ha pogut veure en algun d'ells banderes de la Unió Europea, per a recordar que l'Estat espanyol ha de complir amb la directiva europea 1999/70/CE; així com cartells on es podia llegir 'Ja n'hi ha prou d'abús de la temporalitat a l'Administració. #FixesJa'. Durant el recorregut, a més, els cotxes ha fet sonar les seves botzines com a senyal de protesta i de reivindicació.

La caravana de cotxes de Palma s'emmarca en l'acció estatal organitzada per la 'Plataforma Estatal de Temporals Públics en Frau de Llei', a la qual s'hi han sumat 24 ciutats d'arreu de l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hug, fa mes de 3 anys

Fer manifestacions -les que siguin- en cotxe és una bona manera de fer encara més mal al medi ambient. Després ens queixam de la qualitat de l'aire, de la contaminació i dels efectes devastadors per a la salut que tenen els agents contaminants. Això sí, separam el paper, el vidre i el plàstic quan tiram les deixalles. Anam bé.

Valoració:4menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

Després de les manifestacions dels fatxes, tothom se sorprenia de veure una manifestació en la que ningú insultava, ni ordenava dimitir als governants perque ho deien ells, ni duien discoteques ambulants.
No sé si tenen tota la raó, pero avui aquests funcionaris interins i contractats s'han guanyat moltes simpaties dels ciutadans.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente