muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

El Govern allarga quinze dies més el tancament de la restauració

El Govern ha traslladat aquest dijous al sector de l'hostaleria i la restauració la decisió de allargar el tancament altres 15 dies, que aquest divendres aprovarà el Consell de Govern, encara que començarà a preparar ja una desescalada perquè quan les dades sanitàries ho permetin, es pugui reprendre l'activitat.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s'ha reunit aquest dijous amb representants de patronals i sindicats del sector de la restauració per a comunicar la decisió de prolongar el tancament, de moment, altres dues setmanes.

En la trobada, que s'ha prolongat al voltant de tres hores, a més de Negueruela, han participat el director del Ibassal, Rubén Castro, la directora de l'Aetib, Esther Callizo, així com representants de totes les agrupacions insulars de CAEB, Pimem, així com els representants regionals dels sindicats UGT i CCOO.

En declaracions als mitjans, Negueruela no ha concretat, no obstant això, com serà aquesta desescalada o quan podria començar a recuperar l'activitat de la restauració i l'hostaleria, encara que ha assenyalat que començarà a treballar-se sobre ella la setmana vinent.

El conseller ha ressaltat que la decisió de prolongar el tancament ve motivada exclusivament per criteris sanitaris «cap govern vol ordenar restriccions als seus principals sectors més enllà del temps necessari», ha apuntat i s'ha referit a l'alta pressió hospitalària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.