muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Palma, Eivissa i Santa Eulària des Riu, municipis amb més casos actius per Covid-19

Palma es manté com el municipi de les Balears amb més casos de Covid-19 actius, amb 2.731, seguit de quatre municipis eivissencs: Eivissa (1.257), Santa Eulària des Riu (595), Sant Antoni de Portmany (443) i Sant Josep de sa Talaia (388).

Segons dades del servei balear d'Epidemiologia, completen la llista dels deu municipis amb més casos Calvià (308), Manacor (300), Marratxí (235), Ciutadella (223) i Inca (211).

Llucmajor, sa Pobla, Formentera, Pollença i Alcúdia se situen també per sobre del centenar de casos. L'únic municipi sense casos actius a data 27 de gener és Fornalutx, que al llarg d'aquests mesos ha detectat solament una desena de casos -i tots ells van superar la malaltia-.

Cal destacar que a Palma s'observa una important reducció de casos en les últimes dues setmanes, d'un 33,5%. Per illes, Mallorca suposa el 62% dels contagis actius a Balears (5.400 casos), Eivissa el 31% (2.728), Menorca el 4% (403, més de la meitat a Ciutadella), i Formentera un 1,6% (141).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 3 anys

A Palma falta vigilància. Cada dia se veu gent que compra begudes, entrepans, etc. i que s'en van a fer la berenada o l'aperitiu junts asseguts a bancs o drets enmig del carrer, fet que propicia els contagis i que seran els culpables de que ens tornin a tancar. I no parlem dels altres que se posen la mascareta amb el nas defora, o devall de la barra.
És inevitable que hi hagi irresponsables, però si les institucions no posen policies municipals, o altres persones autoritzades per subscriure actes prèvies a sancions monetàries, això no s'aturarà. Ja sabem que com més curta és la gent, més se creu saber i ménys por té, pel que no en queda d'altra que tocar los la butxaca.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente