nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Menorca suspèn la vacunació de nous col·lectius davant la falta de dosis

EUROPA PRESS/J.Peteiro.

L'Àrea de Salut de Menorca ha informat aquest dimecres que s'ha decidit no iniciar la vacunació de nous col·lectius pel fet que no s'han rebut les vacunes previstes inicialment per part de la Unió Europea.

Des de l'Àrea de Salut han assenyalat que, de moment, se centraran en les segones dosis. «Sempre que es disposin de les dosis necessàries, es continuarà vacunant els professionals sanitaris que falten per a continuar després amb el col·lectiu de persones grans dependents», han indicat.

A través d'un comunicat han explicat que dilluns que ve començarà el procés per a completar la vacunació dels 1.116 professionals sanitaris de Menorca que, fins aquest dimecres, ja han rebut la primera dosi del tractament de Pfizer. Es tracta de 880 treballadors de la sanitat pública i 236 de la privada.

«Aquest calendari respon a una estratègia de vacunació autonòmica que es coordina des del Servei de Salut i s'executa en paral·lel a totes les illes», han assenyalat. En aquest punt, han remarcat que mentre a Menorca i a Mallorca està molt avançat el procés per a completar les vacunacions a les residències de gent gran, a Eivissa la vacunació d'aquest col·lectiu va endarrerida una setmana per diversos brots que es varen detectar a l'inici de la campanya.

«A finals d'aquesta setmana ja estaran immunitzades les residències de les tres illes i, per tant, a partir de dilluns s'iniciarà de manera simultània la segona dosi als professionals», han assegurat des de l'Àrea de Salut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.