nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Preveuen prorrogar fins al 15 de febrer el tancament de la restauració i grans superfícies a Mallorca

Isaac Buj - Europa Press

El Govern preveu prorrogar fins al 15 de febrer el tancament de la restauració, gimnasos i grans superfícies a Mallorca, iniciat el 13 de gener per a contenir l'expansió de la Covid-19.

La resolució encara no s'ha formalitzat i, llevat que hi hagi sorpreses, en principi es concretarà en els pròxims dies, segons les fonts consultades. Cal destacar que les xifres de la pandèmia mostren en els darrers dies una tendència a la baixa a Mallorca, si bé les taxes d'incidència continuen sent altes.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha defensat aquest dimarts al Parlament les mesures preses: «Les restriccions són les que corresponen, i jo les defens malgrat totes les dificultats».

La presidenta ha incidit que els sectors afectats «no tenen la culpa», però que cal limitar aquestes activitats perquè és on es produeixen aglomeracions o no es porta màscara -per exemple, en menjar o beure en els bars-.

A més, Armengol ha avançat la seva intenció de fer una «desescalada tranquil·la». «Cada vegada que hem intentat accelerar el retorn a la normalitat, cada vegada que ens hem confiat, el virus ens ha colpejat durament. I això no pot tornar a passar. Hem d'anar més a poc a poc perquè si no l'efecte és contraproduent», ha advertit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.